Het laatste nieuws
16-3-2017
Workshop tassen

Vanaf dit jaar gaan we maandelijks een themaworkshop organiseren met wisselende technieken en onderwepen. Je kan je per keer inschrijven en bij voldoende deelnemes ( = minimaal 6 personen) gaat de workshop door. Op woensdagmorgen 3 mei is de workshop tassen. Deze workshop herhalen we omdat er veel vraag naar is. Geef je dus op tijd op zodat je verzekerd bent van een plaatsje. De kosten voor de workshop zijn €20,00 pp, dit is inclusief tas en materiaal.

16-3-2017
Voorjaarsopendagen
Ook dit jaar organiseren we weer de voorjaarsopendagen. Vanaf donderdagmorgen 30 maart tot en met zaterdag 1 april (geen grap) zijn ze dit jaar. We starten alle drie de dagen om 10 uur. Zoals gebruikelijk zijn we ook donderdagavond open tot 21.00 uur. Vrijdag stoppen we om 17.00 uur en zaterdag gaan we om 16.00 uur alles weer opruimen. Er is doorlopend de mogelijkhheid voor het volgen van een kleine miniworkshop tegen een vergoeding van €5,00 Voor iedere klant is er een gratis pakketje en natuurlijk gaan we de tent weer prachtig inrichten. Ook zullen er veel voorbeelden van Corina te bewonderen zijn. Noteer de datum dus in uw agenda en kom op een van deze dagen gezellig langs in het atelier. De koffie en thee staat klaar.
16-3-2017
Thema workshop Engelse drop
Donderdag 13 april is er een themaworkshop engelse drop vilten. Deze workshop begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 en het kost €37,50 pp. Voor deze workshop hebben we minimaal 8 mensen nodig. Ieder  maakt 1 soort engelse drop d.m..v vilten met naaldvilt, water en zeep en aan het eind verdelen we de verschillende soorten dropjes zodat iedereen een leuke gevarieerde zak engelse drop heeft. Je kan er dan een armband of een ketting van maken. Kijk bij het item worsksop voor de foto's Neem voor meer informatie of wil je graag meedoen telefonisch of via de mail contact op met het atelier!
Meer nieuws:
3-6-2013
De Viltentol

Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook kant en klare artikelen verkoop. Ik kan hier niet aan beginnen maar als u iets zoekt kan dit voor u wel gemaakt worden. In princiepe kunnen alle pakketjes ook kant en klaar verkocht worden, dus als u naar iets op zoek bent neem dan contact op.  Ook is er een site waar een aantal artikelen op staan. Kijk voor meer informatie op www.deviltentol.nl 

Nieuw in ons assortiment
Materiaal pakket Tulpenvrienden
Een pakket met al het materiaal voor het maken van dit lieve tafereeltje. Er zit geen patroon bij maar deze is los te bestellen voor €5,95 Geef dit bij de opmerkingen aan.
14,50
Carrousel - Sari -

Een pakketje in de regenboogkleuren voor het maken van deze mooie carrousel met 4 paardjes. Het is mogelijk om de carrousel aan een muziekdoosje te hangen zodat die in het rond draait als het muziekje speelt. Er zit een patroontje bij om het muziekdoosje in te pakken in het vilt. Het is niet moeilijk te maken. Het muziekdoosje zit niet in het pakket maar is los te bestellen.

 

 

19,95
Herrie in het kippenhok - Droomvilt -
Een patroon van een grappig kippenhok waar plaats is voor een aantal kippen en kuikens. Het is niet moeilijk te maken.
4,50
Kleintje - Pippilotta -
Een schattig klein poppetje uit de schatkist van Pippilotta dus is oplage beperkt en op= op Het houten poppetje zit geverfd in het pakketje en het is eenvoudig te maken.
3,95
Paashanger Vrouwtje Plooi - Oog van de naald -
Een pakketje van vrouwtje plooi voor in de paastak. Ze heeft een strijkboutje in haar hand. Dit zit net zoals het houten ei in het pakketje. Het is niet moeilijk om te maken.
12,50