Het laatste nieuws
2-1-2018
Nieuwe verzendkosten

Vanaf 1 januari 2018 zijn de verzendkosten van de post weer aangepasten dit is een reden op ook de verzendkosten van de internet bestellingen vanaf nu aan te passen.
Vanaf nu hanteer ik binnen Nederland de volgende verzendkosten;
Bestellingen tot €20,00 betaald u de werkelijke kosten
Bestellingen vanaf €20,00 betaald u €3,50 (of minder als het door de brievenbus kan)
Bestellingen boven de €75,00 worden gratis verzonden.
Voor het buitenland binnen Europa is het vanaf €20,00 de helft van de kosten en boven €100,00 gratis.

6-11-2017
Winterfair
Op woensdagmiddag 6 december begint in het atelier de winterfair. We zetten een tent in de tuin en maken daar een prachtig winterwonder landschap in met natuurlijk ook een mooie kersthoek. In het atelier komt weer een uitstalling van alle winter en kersttafereeltjes van Corina en natuurlijk is er weer een gezellige workshop. Je hoeft je voor deze workshop niet op te geven maar kan gewoon als er plaats aan deelnemen. De kosten voor deze workshop zijn €5,00 pp. Ook is er voor iedere klant weer een aardigheidje. Woensdag is het van 13.00 tot 17.00 donderdag en vrijdag van 10.00 tot 19.00 en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur Noteer deze data vast in de agenda want het is jammer om deze sfeervolle fair te missen.
10-9-2017
Workshops Najaar 2017
Dit najaar gaan we een aantal dagworkshop organiseren in diverse technieken zoals natvilten, prikken enz. De workshops worden door verschillende mensen gegevens, soms zijn het dagworkshops en soms zijn ze voor een halve dag. Kijk voor meer informatie bij het item Workshop daar staan de juiste data en de kosten per workshop vermeld. Wil je aan één of meerdere workshops deelnemen neem dan via de mail of via de telefoon contact op met het atelier om te kijken of er nog een plekje vrij is. Ook zijn er voorbeelden van de diverse workshops in het atelier te bewonderen.
Nieuw in ons assortiment
Winterbol Sleetje rijden - Oog van de naald-
Een pakketje van een muisje die met een klein muisje aan het sleetje rijden is. Het geheel zit in een bol van 12 cm die bij dit pakketje hoort. Zonder bol kan het pakketje door de brievenbus. Het is niet moeilijk te maken maar wel bewerkelijk.
25,95
Winterbol Schaatsen - Oog van de naald-
Een pakketje voor het maken van een lief muisje die probeert te schaatsen. Ze zit in een bol van 10 cm groot. Zonder bol kan dit pakketje door de brievenbus. Het is niet moeilijk te maken.
21,90
Viooltjes Lichtjesslinger - Vrolijke Viltvriendjes -
Een pakketje voor het maken van 20 mooie viooltjes die om een lichtjes snoer kunnen. In dit pakketje zit ook  een snoer met 20 ledlampjes! Het is niet moeilijk om te maken.
24,95
Viooltjes Lichtjesslinger - Vrolijke Viltvriendjes -
Een pakketje voor het maken van 20 mooie viooltjes die om een lichtjes slnger kunnen. Let op in dit pakketje zit geen lichtjes snoer! De viooltjes zijn niet moeilijk te maken.
18,95
Winterstolp Let is Snow - Vrolijke Viltvriendjes -
Een pakketje voor het maken van een grappige sneeuwman die in een stolp van 12 cm hoogte past. Bij dit pakketje zit verlichting en een stolpje. Het is niet moeilijk om te maken.
29,70