Het laatste nieuws
16-3-2017
Workshop tassen

Vanaf dit jaar gaan we maandelijks een themaworkshop organiseren met wisselende technieken en onderwepen. Je kan je per keer inschrijven en bij voldoende deelnemes ( = minimaal 6 personen) gaat de workshop door. Op woensdagmorgen  en woensdagmiddag 3 mei is de workshop tassen. Deze workshop herhalen we omdat er veel vraag naar is. Voor kinderen hebben we de mogelijkheid om een kleinere tas te maken en dit kost €15,00 per tas. Geef je dus op tijd op zodat je verzekerd bent van een plaatsje. De kosten voor de workshop zijn €20,00 pp, dit is inclusief tas en materiaal.

16-3-2017
Voorjaarsopendagen
Ook dit jaar organiseren we weer de voorjaarsopendagen. Vanaf donderdagmorgen 30 maart tot en met zaterdag 1 april (geen grap) zijn ze dit jaar. We starten alle drie de dagen om 10 uur. Zoals gebruikelijk zijn we ook donderdagavond open tot 21.00 uur. Vrijdag stoppen we om 17.00 uur en zaterdag gaan we om 16.00 uur alles weer opruimen. Er is doorlopend de mogelijkhheid voor het volgen van een kleine miniworkshop tegen een vergoeding van €5,00 Voor iedere klant is er een gratis pakketje en natuurlijk gaan we de tent weer prachtig inrichten. Ook zullen er veel voorbeelden van Corina te bewonderen zijn. Noteer de datum dus in uw agenda en kom op een van deze dagen gezellig langs in het atelier. De koffie en thee staat klaar.
16-3-2017
Thema workshop Engelse drop
Donderdag 13 april is er een themaworkshop engelse drop vilten. Deze workshop begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 en het kost €37,50 pp. Voor deze workshop hebben we minimaal 8 mensen nodig. Ieder  maakt 1 soort engelse drop d.m..v vilten met naaldvilt, water en zeep en aan het eind verdelen we de verschillende soorten dropjes zodat iedereen een leuke gevarieerde zak engelse drop heeft. Je kan er dan een armband of een ketting van maken. Kijk bij het item worsksop voor de foto's Neem voor meer informatie of wil je graag meedoen telefonisch of via de mail contact op met het atelier!
Meer nieuws:
25-8-2009
Hoeden mallen
Nieuw in het assortiment zijn hoedenmallen van polyestyreen met een inwendig handvat. De mallen zijn leverbaar in 4 verschillende maten. Deze mallen worden gebruikt bij het maken van hoeden door middel van natvilten. De mallen zijn in de webshop te vinden onder het kopje tempex artikelen.
Nieuw in ons assortiment
Vingerhoedskruid - Pippilotta -
Een pakketje voor het maken van dit lieve popetje met een mooie bloeiende tak vingehoedskruid. Voor het maken van het hoofdje is enige ervaring gewenst.
10,90
Slaapzak popje - Pippilotta -
Een pakketje van een gehakt tasje met daarin een eenvoudig te maken poppetje. Dit pakketje is in drie keluren verkrijgbaar, roze, blau en lila. Het tasje moet gehaakt worden maar er zit ook een patroon bij om het tasje van vilt te maken. Geef bij de opmerkingen de kleur aan die je zou willen hebben.
6,60
Vogelnestje bruin - Pippilotta-
Een pakketje van een gehaakt vogelnestje van touw met daarin twee lieve kleine vogeltjes van bruin vilt.
5,50
Vogelnestje blauw/roze - Pippilotta-
Een pakketje van een gehaakt vogelnestje van touw met daarin twee lieve kleine vogeltjes die eenvoudig te maken zijn.
5,50
Boemenkind Distel -Pippilotta-
Een pakketje uit de srie bleomenkinderen. Het is een lief poppetje met een distel bloem in haar hand. Vorr het maken is enige ervaring gewenst.
6,60