Links
Vaessen Creative
Vaessen Creative is een groothandel in diverse hobby- en handwerkmaterialen. Op de website van Vaessen Creative vind je de catalogus. Als je het artikel hebt gevonden noteer dan even het bestelnummer en de omschrijving en mail ons dat. Dan kunnen wij kijken of we het in een bestelling mee kunnen laten lopen.
Le Suh
Le Suh is een hobbygroothandel met een groot assortimenet. O.a. houten kralen, ballen, ringen en kegelpopjes. Op hun site kun je de catalogus bekijken. Heb je een artikel gevonden, noteer dan het nummer en de omschrijving en mail ons dat. Dan gaan wij kijken of we het in een bestelling mee kunnen laten lopen.
Leuke site met originele knutsels
Kijk ook eens op www.elly-viltenquilt.nl Hier vindt u ook leuke knutsels met gebruik van de muziekdoosjes. 
Vind je niet wat je zoekt?
Wij doen zaken met meerdere groothandelaren. Zoek je een speciaal artikel dat je op onze website niet vind, dan kun je via onderstaande links bij enkele groothandelaren hun catalogus on line bekijken. Als je het artikel gevonden hebt, stuur ons dan de gegevens en wij gaan kijken of we het artikel kunnen bestellen.
Nieuwe site
Een mooie site met originele kadootjes voor de babykamer die op bestelling voor u gemaakt worden. Kijk op  www.sweetvillage.nl
Leuke Blogs
Kijk ook eens op www.deviltentol.blogspot.com  Gerda maakt veel voorbeelden die in het atelier te bewonderen zijn!
Nieuwe site voor breien
Heb je zin om te breien en zoek je mooie wol kijk dan op www.knittedknots.com  Hier verkopen ze de mooiste garens waar je prachtige werkstukken van kan maken. Natuurlijk zijn er ook allerlei accessoires te koop! Leuk om eens te snuffelen!!!
Anne Cool
Een mooie site van de schrijfster van het boek Wild van Vilt. http://www.annecool.nl/ Anne Cool geeft regelmatig workshops natvilten in het atelier. Kijk voor informatie hierover bij de workshops. Natuurlijk is het boekje zowel in het Nederlands als het Engels in het atelier en in de webwinkel te koop voor €14,95