Het laatste nieuws
21-11-2017
Antwerpen
Zaterdag 25 en zondag 26 november staan we op de kerstbeurs in Antwepen met een mooie kraam. Er gaat veel mee maar alles is onmogelijk. Als u morgen doorgeeft wat u hebben wil nemen we het natuurlijk voor u mee. Het atelier blijft deze dagen gewoon open maar de pin gaat mee naar Antwepen. Vrijdag 24 en zaterdag 25 november kan u dus in het atelier helaas niet pinnen!
6-11-2017
Winterfair
Op woensdagmiddag 6 december begint in het atelier de winterfair. We zetten een tent in de tuin en maken daar een prachtig winterwonder landschap in met natuurlijk ook een mooie kersthoek. In het atelier komt weer een uitstalling van alle winter en kersttafereeltjes van Corina en natuurlijk is er weer een gezellige workshop. Je hoeft je voor deze workshop niet op te geven maar kan gewoon als er plaats aan deelnemen. De kosten voor deze workshop zijn €5,00 pp. Ook is er voor iedere klant weer een aardigheidje. Woensdag is het van 13.00 tot 17.00 donderdag en vrijdag van 10.00 tot 19.00 en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur Noteer deze data vast in de agenda want het is jammer om deze sfeervolle fair te missen.
10-9-2017
Workshops Najaar 2017
Dit najaar gaan we een aantal dagworkshop organiseren in diverse technieken zoals natvilten, prikken enz. De workshops worden door verschillende mensen gegevens, soms zijn het dagworkshops en soms zijn ze voor een halve dag. Kijk voor meer informatie bij het item Workshop daar staan de juiste data en de kosten per workshop vermeld. Wil je aan één of meerdere workshops deelnemen neem dan via de mail of via de telefoon contact op met het atelier om te kijken of er nog een plekje vrij is. Ook zijn er voorbeelden van de diverse workshops in het atelier te bewonderen.
Nieuw in ons assortiment
Nostalgische bol ik hou van jouw -Oog van de Naald -
Een pakketje van een bol met daarin een muisje die heerlijk lig te slapen op een maan. Het is niet moeilijk om te maken maar wel bewerkelijk. De bol wordt meegeleverd.
22,95
Sneeuwpopjes - Vrolijke Viltvriendjes -
Een pakketje voor het maken van drie vrolijke sneeuwpopjes. Ze zijn niet moeilijk om te maken.
10,90
Bloempoppetjes - Vrolijke Viltvriendjes -
Een boekje met de patronen voor het maken van 12 verschillende bloem poppetjes die allemaal gemaakt zijn met wolballen. Voor alle seizoenen zitten er patronen in dit leuke boekje.
12,95
Nostalgische bol (B)engeltje -Oog van de naald-
Een pakketje voor het maken van een klein muisje die in een boekje aan het lezen is. De vraag is of het een engeltje of een bengeltje is! Ze zit in een bol van 8cm groot. Het is niet moeilijk te maken.
17,95
Nostalgische bol met schommel muisje -Oog van de naald-
Een pakketje voor het maken van een lief muisje die heerlijk zit te schommelen. Ze zit in een mooi versierde bol van 12 cm groot. Het is niet moeilijk te maken maar wel bewerkelijk.
22,95