Over Ons & Contact
 
Waar vind je ons?

Het atelier is gevestigd aan de Hyacinthweg nr. 53 in Den Haag. Dit is het souterain van een huis dat aan de Pioenweg ligt. De foto hiernaast helpt je het atelier te herkennen.
In het atelier kan je alle materialen en vele pakketjes kopen en er worden ook workschops gegeven. De workshops zijn meestal in de avonduren maar ook op woensdagmiddag zitten er regelmatig groepjes kinderen te knutselen.

Openingstijden


 Het atelier is  open op: 
      -  dinsdagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag
         van 13-17 uur
      -  vrijdag van 10-17 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur 

In de winterperiode (van begin oktober tot eind april) zijn we ook op zaterdag open van 10 tot 16 uur.  Let voor het preciese begin en eind van de zaterdagopening goed op de aankondigingen op de website!

In de zomermaanden is het atelier beperkt open. Kijk hiervoor bij actuele openingstijden

 
Pinnen

Wij beschikken over een mobiel pinapparaat. Je kunt in het atelier pinnen.

Uitzondering hierop is dat we het pinapparaat altijd meenemen naar beurzen. Op dat moment kan er in het atelier niet gepind worden.

 
Hoe bereik je ons?

Vanaf het centraal station neem je Randstadrail 3 richting Loosduinen en stap je uit bij de halte Appelstraat. Kom je niet met het openbaar vervoer dan helpt het kaartje hiernaast misschien. Wij zitten in een rustige woonwijk waar parkeren overdag geen probleem is. Van 17 tot 21 uur is er  betaald parkeren. Het tarief is € 1,70 per uur. In Den Haag werkt het GSM parkeren ook. Kijk op de website van de gemeente Den Haag

Bestellen

Je kunt op verschillende manieren artikelen bij ons bestellen.
- via de webwinkel
- via e-mail
- per telefoon
Als we de bestelling op moeten sturen vragen we vooraf het geld over te maken aan de hand van onze opgaaf. Als het geld ontvangen is doen we de bestelling op de post.  De verzendkosten zijn cf de tarieven van Postnl. Kan het pakje door de brievenbus dan valt het wel mee. Kan het niet door de brievenbus dan begint het bij € 6,95 (tarieven sep. 2014).
Standaard verzending is onverzekerd. Wilt u verzekerde verzending, meldt dit dan expliciet bij uw bestelling. De tarieven voor verzekerde verzending beginnen bij € 8,60. Alle verzendingen geschieden onder de voorwaarden van Postnl.

Voor retourneren, zie onze algemene voorwaarden.

Contactgegevens

Handwerkatelier Sari
Hyacinthweg 53 
2565 RG Den Haag  tel. 070 3608985
Bankrekening NL25ABNA0246207159 t.n.v. C.S.Slort
BIC: ABNA NL 2A
Let goed op de naam bij dit bankrekeningnummer!
Inlichtingen bij S.J. de Haas – van Ulden of C.S. Slort
email: info@handwerkateliersari.nl 
website: www.handwerkateliersari.nl
KvK Haaglanden 67819583 BTW: NL8571.86.188.B01

Algemene voorwaarden
Wil je onze algemene voorwaarden inzien? Als je hier clickt worden ze getoond. Je bent vrij om ze te dowloaden.