Het laatste nieuws
17-5-2017
Data open dagen najaar 2017
Inmiddels zijn de data van de najaars open dagen en de winterfair bekent. Op 7, 8 en 9 september zijn de najaarsopendagen in het atelier en in de tuin. Deze keer zetten we meerdere tenten neer die we op sprookjesachtige wijze gaan inrichten.  Thema is nog niet bekent zodra we dit weten zullen we het melden. De winterfair is 7,8, en 9 december. Dit staat net als voor gaande jaren in het teken van de kerst en de winter. Beide evenementen zijn van donderdag morgen 10.00 uur tot en met zaterdag 16.00 uur. Noteer deze data vast in uw agenda!
5-5-2017
Openingstijden zomer

Vanaf mei is het atelier niet meer op zaterdag open. Vanaf 1 september gaan we weer op de zaterdagen open. Tot die tijd zijn we elke dinsdag, woensdag en donderdag middag en vrijdag de hele dag open! Wil je buiten deze tijden langskomen stuur dan een mailtje dan kijken we wat er mogelijk is.

16-3-2017
Workshop tassen

Vanaf dit jaar gaan we maandelijks een themaworkshop organiseren met wisselende technieken en onderwepen. Je kan je per keer inschrijven en bij voldoende deelnemes ( = minimaal 6 personen) gaat de workshop door. Op woensdagmorgen  en woensdagmiddag 3 mei is de workshop tassen. Deze workshop herhalen we omdat er veel vraag naar is. Voor kinderen hebben we de mogelijkheid om een kleinere tas te maken en dit kost €15,00 per tas. Geef je dus op tijd op zodat je verzekerd bent van een plaatsje. De kosten voor de workshop zijn €20,00 pp, dit is inclusief tas en materiaal.

Meer nieuws:
28-2-2017
Lentefee
De volgende thema workshop is het maken van deze prachtige Lentefee van merino wol. Het is een fee die je kan hangen maar het is ook mogelijk om een staande te maken. De data zijn donderdag 9 maart van 10.00 tot 12,30 en donderdag 16 maart van 19,30 tot 22.00 uur. Natuurlijk mag je je eigen kleuren kiezen. De kosten van deze workshop zijn €20,00 Heb je interesse geef je dan snel op want vol=vol  Kijk voor foto's bij het item worshop of op twitter of facebook
Nieuw in ons assortiment
Rozenlichtje - Wilma -
Een pakketje voor het maken van dit mooie rozenlichtje. Voor het maken van de roosjes zit sprookjevilt in dit pakketje. Ook het glaasje zit erin en het is niet moeilijk te maken.
13,65
Vlindermobiel regenboog - Sari -
Een pakketje van een mooie vlindermobiel in de regenboogkleuren. Het is eenvoudig om te maken en leuk boven een regenbooghoekje.
9,95
Vlindermobiel lila - Sari -
Een eenvoudig te maken mobiel met 6 vlinderpoppetjes in de kleuren ecru, lila en paars. Leuk voor in de baby kamer.
9,95
Vlindermobiel oranje - Sari -
Een eenvoudig te maken mobiel met 6 vlinderpoppetjes in de kleuren zacht geel, oranje en rood. Leuk voor in een kinder kamer.
9,95
Vlindermobiel blauw - Sari -
Een pakketje voor het maken van een mooie mobiel met 6 vlinder poppetjes in de kleuren zacht groen naar donker blauw. Het is eenvoudig om te maken.
9,95