Het laatste nieuws
3-9-2018
Openingstijden september

In de maand septeber is het atelier geopend op elke;
woensdag 13.00 tot 17.00 en 19.00 tot 21,30 
donderdag van 13.00 tot 17.00
vrijdag van 10,00 tot 17.00

Verder tijdens de open dagen extra open op donderdag 20 sept al vanaf 10.00 uur

1-8-2018
Najaars Open Dagen
De najaars opendagen zijn dit jaar van woensdag 19 september tot en met zaterdag 22 september. Het thema dit jaar is Herfstschatten. Woensdag gaan we om 13.00 uur beginnen en de andere dagen starten we om 10.00 uur. Alle dagen zijn we tot 17.00 uur open alleen op de zaterdag stoppen we om 16.00 uur. Natuurlijk is er voor elke klant weer een kadootje en ook zal er doorlopend een mini workshop gegeven worden tegen een kleine vergoeding. Noteer deze datum vast in uw agenda want het is zeker de moeite waard om langs te komen.
1-3-2018
Nieuwe rubriek
Vanaf vandaag is er een nieuwe rubriek in de webshop onder de titel Kant en Klaar. In deze rubriek komen voorbeelden te staan die in de verkoop mogen omdat ik er geen pakketjes meer van verkoop. Soms zijn het ook kant en klare artikelen die er speciaal voor gemaakt worden. Ook is het mogelijk om kant en klaar te bestellen die speciaal voor je (dus in opdracht) gemaakt worden. Houd dan wel rekening met een levertijd.
Meer nieuws:
21-1-2018
Uit breiding Workshop aanbod
Vanaf week 4 is het workshop aanbod op de vrijdag ochtend uitgebreid. Er is nu wekelijks de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop op de vrijdag ochtend. We hebben niet een speciaal programma maar iedereen werkt aan zijn eigen werkstuk en krijgt hulp en ondersteuning waar nodig. De ene week is de wokshopleiding Gerda van de Vilten Tol en de andere week is Corina aanwezig. Wil je ook deelnemen aan een workshop neem dan contact op om te horen wanneer en waar er nog plaats is.
Nieuw in ons assortiment
Lichtje Herfst -Septemberspring -
Een patroon voor het maken van een sfeervol herfstlchtje. Het is makkelijk te maken.
4,30
Nostalgische bol Wakker worden -Oog van de Naald-
Een pakketje van een schattig klein muisje die ligt te slapen maar de wekker rinkeld omdat die wakker moet worden. Het geheel zit in een plastic bol van 8 cm. groot. Het is niet moeilijk om te maken.
17,50
Kiekeboe Pietje - Oog van de naald -
Een pakketje voor het maken van een leuk kiekeboe pietje. Voor het maken van het hoofdje is enige ervaring gewenst.
21,90
Kiekeboe Pippi - Oog van de Naald-
Een pakketje voor het maken van een leuk kiekeboe poppetje die in een koon met vilt verdwijnen kan. Voor het maken van het hoofdje is enige ervaring gewenst.
21,90
Herfsttafereeltje - Droomvilt -
Een patroon om deze boomstam met eekhoorntjesbrood en een uil te maken.
4,50