Over Ons & Contact
 
Waar vind je ons?

Het atelier is gevestigd aan de Hyacinthweg nr. 53 in Den Haag. Dit is het souterain van een huis dat aan de Pioenweg ligt. De foto hiernaast helpt je het atelier te herkennen.
In het atelier kan je alle materialen en vele pakketjes kopen en er worden ook workschops gegeven. De workshops zijn meestal in de avonduren maar ook op woensdagmiddag zitten er regelmatig groepjes kinderen te knutselen.

Openingstijden

 

 

Vaste openingstijden zijn in de zomermaanden

 Elke vrijdag van 10.00 tot 17.00 verder alleen op afspraak 

Het is fijn als u van te voren even belt dat u komen wilt, dit i.v.m. het aantal mensen die tegelijk binnen mogen komen vanwege de Corona

 

Kijk verder op de site bij de actuele openingstijden. 

 

 
Pinnen

Wij beschikken over een mobiel pinapparaat. Je kunt in het atelier pinnen.

Uitzondering hierop is dat we het pinapparaat altijd meenemen naar beurzen. Op dat moment kan er in het atelier niet gepind worden.

 
Hoe bereik je ons?

Vanaf het centraal station neem je Randstadrail 3 richting Loosduinen en stap je uit bij de halte Appelstraat. Kom je niet met het openbaar vervoer dan helpt het kaartje hiernaast misschien. Wij zitten in een rustige woonwijk waar parkeren overdag geen probleem is. Van 17 tot 21 uur is er  betaald parkeren. Het tarief is € 1,70 per uur. In Den Haag werkt het GSM parkeren ook. Kijk op de website van de gemeente Den Haag

Bestellen

Je kunt op verschillende manieren artikelen bij ons bestellen.
- via de webwinkel
- via e-mail
- per telefoon
Als we de bestelling op moeten sturen vragen we vooraf het geld over te maken aan de hand van onze opgaaf. Als het geld ontvangen is doen we de bestelling op de post.  Voor bestellingen tot € 50,00 betaalt u de werkelijke kosten, vanaf € 50,00 betaalt u € 3,50 en bestellingen boven de € 100,00 worden gratis opgestuurd.  Dit is alleen geldig voor bestellingen binnen Nederland.  Voor het buitenland (binnen Europa) rekenen we vanaf € 50,00 de helft van de verzendkosten en boven de € 120,00 is het gratis. Wilt u verzekerde verzending, meldt dit dan expliciet bij uw bestelling.  Alle verzendingen geschieden onder de voorwaarden van Postnl.

Voor retourneren, zie onze algemene voorwaarden.

Contactgegevens

Handwerkatelier Sari
Hyacinthweg 53 
2565 RG Den Haag  tel. 070 3608985
Bankrekening NL 52 RABO 0325174547
Let goed op de naam bij dit bankrekeningnummer!
Inlichtingen bij S.J. de Haas 
email: info@handwerkateliersari.nl 
website: http://www.handwerkateliersari.nl//
KvK  71091696 BTW: NL001335878B30

Algemene voorwaarden
Wil je onze algemene voorwaarden inzien? Als je hier clickt worden ze getoond. Je bent vrij om ze te dowloaden.